Кіровоград: рейд біля річки Сугоклея

Липень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1992 | Коментарі: 0

У літню спеку під час шкільних канікул та робочих відпусток багато людей відпочивають поблизу водойм. І незважаючи на всі переваги прийняття сонячних та водних процедур, такий відпочинок може загрожувати й життю людини, у разі, якщо не дотримуватися правил безпечного поводження.

Щоб такого не сталося, рятувальники здійснюють рейдові перевірки, під час яких роз’яснюють громадянам на що варто звернути увагу аби не потрапити у тенета водяної пастки та не стати жертвою теплового або сонячного ударів.

7 липня саме з цією метою працівники Служби порятунку «101» відвідали місце масового відпочинку біля річки Сугоклея у мікрорайоні Олексіївка м. Кіровограда. Відпочиваючих чимало, як дорослих так і дітей. Рятувальники не лише радили як себе правильно поводити під час відпочинку, але й роз’яснювали у чому полягає небезпека тривалого перебування на сонці, а потім пірнання у воду, - це є величезним стресом для серцево-судинної системи й може мати смертельні наслідки, – тому трагедія може статися незалежно від того вмієте ви плавати чи ні.

Також у цьому місці відпочинку ще одним об’єктом небезпеки є дамба, з якої молодь пірнає у воду. Рятувальники категорично застерегли від такого роду відпочинку, адже у попередні роки це місце вже забрало не одне життя.

Шановні громадяни, пам’ятайте, будь-який відпочинок не вартий того, щоб з вами або вашими рідними сталося нещастя – дотримуйтеся правил безпеки життєдіяльності!

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool