Кіровоград: реконструкція арки на ділянці вулиць Орджонікідзе - Колгоспної

Листопад 03, 2012 | Новини | Переглядів: 2828 | Коментарі: 3

2 листопада  у Кіровоградській міській раді відбулася презентація передпроектних рішень та техніко-економічного розрахунку на реконструкцію інженерної споруди — арки й залізниці по вул. Орджонікідзе та Колгоспної.

 Розробники проекту, фахівці дніпропетровського підприємства «Технотранспроект», запропонували розширити пропускну спроможність однієї із найслабкіших ділянок транспортної мережі Кіровограда за рахунок прошивки додаткового тунелю під двома шляхопроводами. За оцінкою спеціалістів, орієнтовна вартість робіт складатиме 32 – 35 мільйонів гривень, термін виконання – від 10 місяців до 1,5 року. При цьому, запевнили автори ідеї, рух залізничного транспорту зупинятися не буде ні на годину. Міський голова Олександр Саінсус під час презентації доручив профільним виконавчим органам готувати технічне завдання на розробку технічного проекту і висловив переконання, що такий проект знайде підтримку на всіх рівнях влади, оскільки реконструкція шляхопроводів дозволить вирішити одну з найболючіших транспортних проблем Кіровограда і буде направлена на створення повноцінного середовища для проживання мешканців міста

Кіровоград: реконструкція арки на ділянці вулиць Орджонікідзе - Колгоспної

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool