Кіровоград: рекомендувати для нагородження

Вересень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 1242 | Коментарі: 0

У Кіровоградській міській раді відбулося засідання комісії з питань почесних звань та нагород. під головуванням голови комісії – першого заступника міського голови Володимира Каніщева

На комісію були представлені документи щодо нагородження відзнакою виконавчого комітету Кіровоградської міської ради “За заслуги” І ступеня та Почесною відзнакою Кіровоградської області “Честь і слава Кіровоградщини”.
За результатами розгляду поданих документів комісія прийняла рішення:
рекомендувати Ануфрієва Віктора Семеновича, директора комунального закладу “Навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 34 - економіко-правовий ліцей - “Сучасник” - дитячо-юнацький центр Кіровоградської міської ради Кіровоградської області” для нагородження відзнакою виконавчого комітету Кіровоградської міської ради “За заслуги” І ступеня з нагоди 50-річчя від дня заснування навчального закладу;
погодити кандидатуру Свідерської Ольги Михайлівни, спортсмена-інструктора штатної збірної команди України серед спортсменів-інвалідів Українського центру з фізичної культури і спорту інвалідів “Інваспорт”, майстра спорту України міжнародного класу з плавання, срібної призерки XIV Паралімпійських Ігор 2012 року, семиразової чемпіонки світу 2013 року, для нагородження Почесною відзнакою Кіровоградської області “Честь і слава Кіровоградщини” з нагоди 75-річчя від дня утворення Кіровоградської області.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool