Кіровоград: реформування житлового фонду

Грудень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1176 | Коментарі: 1

У Кіровограді триває реалізація Програми реформування сфери обслуговування житлового фонду та прибудинкових територій.

Одним із основних напрямків реалізації такої Програми є запровадження режиму документального контролю за кількістю та якістю виконаних послуг. Створенню такої системи контролю була присвячена нарада у Кіровоградській міській раді під головуванням заступника міського голови Сергія Поліщука, за участю начальника Головного управління житлово – комунального господарства Олександра Хачатуряна, керівників та фахівців житлово-комунальних підприємств міста. На нараді відбулася презентація ІІ етапу автоматизованої системи для обслуговування житла та прибудинкових територій. Презентацію провели розробники-представники ТОВ «НІТ» (Новітні Інформаційні Технології), які вже знайомі кіровоградцям по впровадженню технології розрахунків за більшість житлово-комунальних послуг без обов’язкового пред’явлення абонентських книжок. На першому етапі була опрацьована структура програмного продукту. На другому етапі презентувались: - робота з карточками абонентів; - автоматичний розрахунок нарахувань по наданим послугам; - облік пільг, субсидій, надходжень. взаєморозрахунків; - модуль паспортного столу; - звітна інформація. Тобто, відзначив Сергій Поліщук, з впровадженням автоматизованої системи з’явиться можливість сформувати в електронному вигляді всю інформацію про мешканців, які проживають в будинках, що обслуговуються житлово – комунальними підприємствами, вести облік всіх нарахувань, надходжень квартплати, пільг, субсидій, наявність боргів по особовому рахунку, по окремому будинку та по житловому фонду в цілому. Можна також буде бачити тариф по кожному будинку і вести облік не тільки по тарифу в цілому, а й по його складовим. Модуль паспортного столу надасть можливість формувати довідки в комп’ютері, що прискорить цю роботу, знизить її трудомісткість та підвищить її якість. Система має ще великий діапазон можливостей. Сергій Поліщук підкреслив, щог на ІІІ етапі очікується впровадження обліку всіх видатків, в тому числі на товарно-матеріальні цінності та електронні паспорти будинків, де будуть вказані всі технічні характеристики, вестиметься облік ремонтів: хто, коли і що робив, тобто буде формуватися історія будинку. Програмний продукт цієї системи встановлюється в ЖЕКу №12, де проводитиметься його тестування, за результатами якого, за необхідністю, будуть внесені зміни. Таким чином, наголосив Сергій Поліщук, зроблено ще один крок до «прозорого тарифу», до того, щоб кожний абонент, керівник житлово – комунального підприємства мав можливість отримати практично будь-яку інформацію щодо утримання житлового фонду та прибудинкових територій в розрізі квартири, будинку або групи будинків.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool