Кіровоград: радянські офіцери провели мітинг (ФОТО)

Серпень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 1749 | Коментарі: 0

4 серпня 2015 року в Кіровограді за ініціативою представників Кіровоградської міської організації «Всеукраїнська спілка радянських офіцерів» відбувся мітинг та покладання квітів до пам’ятного знаку загиблим прикордонникам.

Акція проводилася біля пам’ятного знаку загиблим прикордонникам, що знаходиться на території скверу прикордонників
Кіровоградці прийшли вшанувати пам’ять загиблих воїнів які тримали оборону Кіровограда від фашистських загарбників в 1941 році.

Перед присутніми виступила Валентина Шаповалова. Під час виступу вона зазначила, що великий внесок в захист рідного міста внесли загони сформовані з добровольців всіх підприємств міста, які відчайдушно вступали в бій з ворогом та змогли захистити рідні домівки та сім'ї ціною свого життя. Вічна пам'ять про загиблих буде жити в серцях наших громадян. Всі здорові сили, всі мудрі люди будуть пам’ятати подвиг загиблих через те, що загинуло багато наших людей, рідних та близьких захищаючи наше місто.

Після виступу всі присутні вшанували пам'ять хвилиною мовчання тих хто загинув 4-5 серпня 1941 року під час захисту міста Кіровограда від фашистських загарбників та поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим прикордонникам.

Дмитро Бивалий, фото автора.

Кіровоград: радянські офіцери провели мітинг (ФОТО)

Кіровоград: радянські офіцери провели мітинг (ФОТО)

Кіровоград: радянські офіцери провели мітинг (ФОТО)

Кіровоград: радянські офіцери провели мітинг (ФОТО)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool