Кіровоград: пустощі з вогнем спричинили пожежу

Квітень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 828 | Коментарі: 0

До Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому приватному житловому будинку по пров. Тольятті у Кіровограді.

На місце події виїхало два відділення рятувальників, які загасили пожежу старих домашніх речей у кімнаті на другому поверсі. Як з’ясувалося, до пожежі призвели пустощі з вогнем 6-річного онука господаря будівлі. Доки дідуся не було поруч, хлопчик заліз у шафу та підпалював там сірники, а щойно дорослі помітили пожежу, одразу повідомили про неї за номером «101».
Тож, навчайте дітей правилам безпеки, пояснюйте, що безпечно, а що – ні. Пам’ятайте, що виховувати в дітей навички самостійної безпечної поведінки життєво необхідно. Ніхто не знає вашу дитину краще ніж ви, тому саме ви зобов’язані подбати про її безпеку і ви несете відповідальність за це.
У ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool