Кіровоград: пройшов рейд у житловому секторі

Грудень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1222 | Коментарі: 0

Опалювальний сезон триває, а печі, точніше - недбальство їх господарів, спричинили вже декілька загорянь у приватному секторі.

Слід зазначити, що осінньо-зимовий період завжди супроводжується ризиком зростання кількості пожеж у житлах громадян. Особливу тривогу викликає той факт, що саме на цей час припадає до 70 % загиблих від вогню.
Аби нагадати жителям правила пожежної безпеки та навчити, як вберегтися від пожеж, спільними зусиллями рятувальників, представників соціальних служб та органів місцевого самоврядування проводяться рейди у населених пунктах області.
Нещодавно відпрацьовували район Великої Балки у Кіровограді. Особлива увага зверталася на помешкання, де проживають одинокі пенсіонери. Допомогли провести рейд соціальні працівники. Вони не лише опікуються старенькими, а й звертають їхню увагу на необхідність дотримання правил пожежної безпеки. Тож робота в цьому напрямку проводиться постійно.
Скрізь гостей зустрічали привітно, відчувалося, що стареньким не вистачає елементарного спілкування. Тож вони залюбки слухали розповіді фахівців, з цікавістю вивчали застережні листівки, які їм роздавали.
Отже, вмикаючи електрообігрівачі, системи газового чи парового опалення, запалюючи піч чи грубу, потурбуйтеся, щоб разом з бажаним теплом у вашу оселю не зайшло вогняне лихо. Найчастіше пожежі у житловому секторі в осінньо-зимовий період виникають саме через грубі порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей та електронагрівальних приладів.
Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool