Кіровоград проводжав у останню путь капітана спецназу

Березень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 1985 | Коментарі: 0

Сьогодні, 27 березня, кіровоградці прийшли на Театральну площу обласного центру, щоб попрощатися з командиром групи спеціального призначення 3 окремого полку спецназу капітаном Юрієм Бутусовим.

16 лютого у бою під Дебальцевим був підбитий бронетранспортер, на якому знаходився командир групи зі своїми підлеглими. Юрій Бутусов зміг витягнути з палаючої машини двох своїх товаришів, але самому врятуватися не судилося.

Попрощатися з воїном – героєм прийшли цього дня представники обласної і міської влади, бойові побратими Юрія, громадськість міста.
За упокій душі Юрія Бутусова відслужили молебен, вшанували його пам’ять хвилиною мовчання і скорботною ходою провели Героя в його останню путь. Поховають українського воїна на його малій батьківщині – у Чернігові

за матеріалами

Також читати: НБУ спростовує неправдиву інформацію в ЗМІ щодо діяльності ПАТ КБ Приватбанку


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool