Кіровоград провів в останню путь загиблого воїна АТО Вадима Височина

Травень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 2074 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 травня, кіровоградці схилили голови у глибокій скорботі. Місто прощалося з вірним сином України, земляком, військовослужбовцем Збройних Сил України Вадимом Едуардовичем Височиним, який назавжди залишиться взірцем мужності, стійкості і любові до нашої Вітчизни, повідомляє сайт міськради

Вадим Височин – солдат, старший стрілець мотопіхотного взводу мотопіхотної роти військової частини ПП В2231 загинув смертю хоробрих 20 травня 2015 року під час мінометного обстрілу біля села Кам’янка Донцької області при виконанні бойового завдання.
Попрощатися із воїном – героєм прийшли сьогодні на Театральну площу представники обласної і міської влад, друзі, бойові побратими, громадськість міста. Хвилиною мовчання вони вшанували безсмертний подвиг Вадима Височина.
23 травня оголошено у Кіровограді Днем жалоби. У місті приспущені Державні прапори України. Поховають Героя на Новолелеківському кладовищі у Кіровограді.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool