Кіровоград провів в останню путь загиблого героя-земляка

Січень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1119 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 січня, кіровоградці провели в останню путь героя – земляка, старшого солдата, командира віддлення 300 – го танкового навчального полку Володимира Олександровича Тигняна.

Життя Володимира Тигняна героїчно обірвалося на 26 – му році під час виконання бойового завдання у складі бронегрупи полку в зоні антитерористичної операції на сході України. Загинув молодий Герой 16 січня поблизу кургану Гостра Могила Донецької області. Під час мінометного обстрілу бойова машина втратила керування і влетіла у крижане озеро. Люк, який заклинило гарматою, не дозволив врятувати бійця Володимира Тигняна.
- Це велика втрата для рідних та близьких, - сказав у своєму прощальному слові секретар міськради Іван Марковський. - Життя юнака, на жаль, ми не повернемо, але зобов’язані гідно вшановувати пам’ять загиблого героя і своїм піклуванням про близьких і рідних покійного пом’якшувати важкий біль від втрати. Поховали Володимира Тигняна сьогодні у Кіровограді на Алеї Слави Рівнянського кладовищаі.

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool