Кіровоград провів у останню путь героя АТО Руслана Слободянюка

Квітень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 1437 | Коментарі: 0

18 квітня у Кіровограді попрощалися із героєм АТО - військовослужбовцем військової частини В0849 Слободянюком Русланом Миколайовичем.

На Театральну площу обласного центру прийшли представники обласної та міської влади, бойові побратими воїна, колеги по роботі у мирний час, небайдужі мешканці міста. Руслан Слободянюк загинув смертю героя 12 квітня 2015 року, на Великдень, під час виконання бойового завдання у місті Волноваха Донецької області. - На жаль, війна збирає свсій врожай і кращі покидають цей світ, відстоюючи незалежність своєї Вітчизни, - сказав у прощальному слові секретар міської ради Іван Марковський. – Сьогодні наше головне завдання, і влади і громади, розділити скорботу з родинами зхагиблих на Сході України і максимально допомогти їм у всьому.
Руслана Слободянюка поховали на Алеї почесних військових поховань Рівнянського кладовища у Кіровограді

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool