Кіровоград: проведено заняття з питань пожежної безпеки

Лютий 12, 2013 | Новини | Переглядів: 930 | Коментарі: 0

Житловий сектор - місце виникнення переважної більшості пожеж на території не лише нашої області, а й держави в цілому.

    Причина – людська легковажність та впевненість у тому, що біда обійде стороною. Така позиція приводить до грубих порушень громадянами правил пожежної безпеки при експлуатації електро- та газових приладів, пічного опалення, необережного поводження з відкритим вогнем тощо. З метою профілактики пожеж у житловому секторі проводиться активна профілактична робота: від розміщення застережень у засобах масової інформації до подвірних обходів, у ході яких фахівцями проводяться інструктажі з пожежної безпеки. До навчання населення долучаються працівники органів місцевого самоврядування та соціальних служб. А щоб їх допомога була більш професійною, з ними проводяться семінари та заняття з питань пожежної безпеки. Сьогодні таке заняття відбулося в Управлінні праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Ленінської районної у місті Кіровограді ради. Проводили його фахівці обласного Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій та міського відділу Управління Держтехногенбезпеки. Присутніх ознайомили зі статистикою пожеж, що виникли у місті в минулому році, розповіли про первинні засоби пожежогасіння, нагадали вимоги пожежної безпеки у побуті. Також пожежні інспектори відповідали на запитання, що виникали у ході заняття.

Управління ДСНС
та Управління Держтехногенбезпеки в області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool