Кіровоград: проведено спартакіаду трудових колективів ФСТ «Динамо»

Вересень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

6 вересня фізкультурно-спортивним товариством «Динамо» спільно з Кіровоградським міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» було проведено спартакіаду трудових колективів ФСТ «Динамо». У змаганнях з п’яти видів спорту взяли участь 6 команд (114 учасників).

У турнірах із пляжного волейболу та хокею на столі перше місце завоювала команда УМНС України в Кіровоградській області. У змаганнях з дартсу та перетягуванні канату найкращий результат продемонструвала команда УСБУ України в Кіровоградській області. В гирьовому спорті не було рівних атлетам із комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради».
Перемогу в загально командному заліку виборов колектив УМНС України в Кіровоградській області.Переможці та призери змагань нагороджені дипломами, медалями та кубками від організаторів змагань.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool