Кіровоград: протягом двох днів - два нещасних випадки на водоймах області

Червень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 916 | Коментарі: 0

Повідомлення про загибель на воді надходили до Служби порятунку протягом останніх днів минулого тижня.

21 червня на р.Громоклей у с.Кетрисанівка Бобринецького району загинув 35-річний чоловік. Рано вранці чоловік вирішив скупатися та стрибнув з високого берега. Дно біля берега було всипане цеглинами, що і призвело до травми, несумісної з життям. А наступного дня на околиці с.Дереївка Онуфріївського району, на правому березі Дніпра випадкові свідки побачили у воді тіло чоловіка. Загиблим виявився 59-річний житель м.Вільногірськ Дніпропетровської області. Обставини обох нещасних випадків наразі встановлюються.

Як бачимо, надто лояльне ставлення до власної безпеки може призвести до смертельних випадків. Тож, пам’ятайте наступні правила відпочинку біля води:
* Не пірнайте у воду після тривалого перебування на сонці, у стані алкогольного сп’яніння.
* Альтернативою обладнаному пляжу може бути лише безпечне для купання місце з поступовим ухилом та твердим і чистим дном.
* Небезпечно також пірнати в незнайомих місцях.
* Діти повинні купатися під наглядом дорослих, які, у свою чергу, повинні навчити малечу плавати, простежити, щоб вони не запливали за обмежувальні буї, і не допускати грубих ігор у воді.
Бережіть власне життя!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool