Кіровоград: протягом доби загорілось два автомобіля

Квітень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1153 | Коментарі: 0

Пожежі двох автомобілів ліквідовано рятувальниками Кіровоградщини протягом минулої доби.

Вчора у Кіровограді о 16:16 по вул. Жовтневої Революції біля магазину «Візит» виникла пожежа автомобіля «Opel Omega» 1988 року випуску. Вогонь охопив 1 м2 моторного відсіку авто. На місце події прибуло 2 одиниці техніки та 8 бійців пожежно-рятувальних підрозділів, які оперативно ліквідували пожежу. Фахівцями встановлено, що до займання призвело порушення герметичності паливопроводу у моторному відсіку.
У ніч на 8 квітня у Новоархангельському районі на 599 км траси Стрий – Кіровоград – Знам’янка під час руху тріснуло колесо вантажного автомобіля «Renault Premium», внаслідок тертя виникла пожежа ходової частини напівпричепу. Водій зупинився та зателефонував за номером «101». Прибувши у лічені хвилини, рятувальники загасили займання. Завдяки оперативним діям пожежа не завдала значних збитків та було врятовано вантажівку і товар у ній.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool