Кіровоград, протягом дев'яти місяців поточного року до бюджету сплачено понад 995 млн.гривень єдиного внеску

Жовтень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 866 | Коментарі: 0

За дев’ять місяців поточного року від платників єдиного внеску на загальнодержавне соціальне страхування м.Кіровограда надійшло 995086,6 тис.грн., що на 41408,26 тис.грн. більше надходжень відповідного періоду минулого року.

Звертаємо увагу, що згідно частини 10 статті 9 Закону України №2464 «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» днем сплати єдиного внеску вважається:
у разі перерахування сум єдиного внеску з рахунку платника на відповідні рахунки органу доходів і зборів - день списання банком або центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів, суми платежу з рахунку платника незалежно від часу її зарахування на рахунок органу доходів і зборів;
у разі сплати єдиного внеску готівкою - день прийняття до виконання банком або іншою установою - членом платіжної системи документа на переказ готівки разом із сумою коштів у готівковій формі;
у разі сплати єдиного внеску в іноземній валюті – день надходження коштів на відповідні рахунки органів доходів і зборів, відкриті в центральному органі виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів .
Шановні платники, вкотре нагадуємо, що сплачуючи свої зобов’язання з єдиного соціального внеску підприємства забезпечують виплату пенсій пенсіонерам, надають своїм працівникам належні соціальні гарантії – захист на випадок безробіття, тимчасової втрати працездатності, захист від нещасних випадків та професійних захворювань.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool