Кіровоград: прощавай, «Веселко»! (ФОТО)

Червень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1316 | Коментарі: 0

Літо – час ігор, розваг, свободи у виборі занять, зняття напруги, що накопичилося за навчальний рік, поповнення витрачених сил, відновлення здоров’я.

Були виділені кошти на відпочинок дітей з районного бюджету , надали також допомогу місцеві фермери і підприємці: Рибінський В.Й., Іванюк В.В., Личук М.В., ООО « Тристар» Сухий О. В., Аравкін П. В..
У літньому оздоровчому таборі з денним перебуванням «Веселка» при Соколівській ЗШ І-ІІІ ступенів робота була направлена на зміцнення здоров’я вихованців та цікаве проведення довкілля, про що свідчать тематичні назви заходів.
День відкриття табірної зміни розпочався за традицією ранковою лінійкою з підняттям Державного прапора України та виконанням Державного гімну України, що додало урочистості і важливості цій події.
105 учнів мали змогу відпочити цього літа у таборі, для них 14 днів пролетіло миттєво і швидко. Цікаві конкурси, змагання, ігри, не давали нудьгувати.

Кіровоград: прощавай, «Веселко»! (ФОТО)

Кіровоград: прощавай, «Веселко»! (ФОТО)

Кіровоград: прощавай, «Веселко»! (ФОТО)

Кіровоград: прощавай, «Веселко»! (ФОТО)

Кіровоград: прощавай, «Веселко»! (ФОТО)

Кіровоград: прощавай, «Веселко»! (ФОТО)


Відпочинок учнів був би неповним без якісного харчування , яке забезпечували дітям завгосп школи та працівники кухні.
Меню було різноманітним: від смачних борщів до запашних пирогів з маком.
Кожен день включав у себе різні напрямки роботи табору: це і День загону, День спорту, День музики, День творчості, День казки, День здоров’я, День туризму, День веселих привидів, День сміху, День вишиванки, День солодощів, Космічний експрес та багато інших.
У День закриття табору було проведено виховний захід, кожен загін підготував та представив свій виступ. У кінці Святкового концерту всім загоном вручалися грамоти та подарунки за активну участь у роботі пришкільного табору відпочинку «Веселка».
Після роботи пришкільного табору продовжуються літні канікули школярів – найкраща пора для відпочинку та зміцнення здоров’я.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool