Кіровоград: прокурор області здійснив виїзний прийом громадян

Лютий 24, 2016 | Новини | Переглядів: 1003 | Коментарі: 0

Прокурор Кіровоградської області Анатолій Коваленко провів особистий прийом громадян громадян в м.Бобринець, яке відноситься до територіальної юрисдикції Новоукраїнської місцевої прокуратури.

На прийом до прокурора звернулося 6 жителів Бобринецького району. Людей цікавив стан досудових розслідувань у кримінальних провадженнях, які здійснюють органи поліції та питання реалізації прав у сфері земельних правовідносин, зокрема невиконання рішення суду щодо повернення землі.

Прокурор області прийняв усі звернення з особистого прийому. За кожним із них буде проведено перевірку та, за наявності підстав, вжито заходів реагування. На низку запитань Анатолій Коваленко надав правові роз’яснення.

Зазначимо, що така форма роботи, як здійснення особистого прийому громадян за місцем їх проживання, ефективна і для мешканців області, і для керівництва прокуратури, оскільки дає можливість на місці ознайомитись з проблемами, що турбують людей, посприяти у їх якнайшвидшому вирішенні, надати заявникам необхідний правовий захист.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool