Кіровоград: прокурор області привітав колектив зі святом

Листопад 30, 2013 | Новини | Переглядів: 1155 | Коментарі: 0

Напередодні професійного свята, прокурор області Сергій Ленський привітав колектив з Днем працівників прокуратури та відзначив кращих працівників святковими нагородами.

 

Участь у заході також взяли очільник Кіровоградщини Андрій Ніколаєнко, голова обласної ради Микола Ковальчук, керівники правоохоронних органів регіону.
Звертаючись до присутніх з вітальним словом прокурор області зазначив, що професія працівника прокуратури це в першу чергу - велика відповідальність, безкомпромісність, виваженість кожного кроку на професійному шляху, який вимагає від усіх нас чесності та порядності.
«Сподіваюсь на вашу підтримку й розуміння в цьому питанні, хотів би висловити упевненість, що ви завжди самовіддано і сумлінно будете виконувати свої конституційні обов’язки, з честю і гідністю служитимете Закону» - підкреслив він.
Також очільник наглядового відомства привітав присутніх на урочистостях ветеранів органів прокуратури та висловив їм слова вдячності за багатолітню працю.
З нагоди свята найкращі працівники прокуратури Кіровоградщини отримали відомчі нагороди і відзнаки.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool