Кіровоград: прокуратура вимагає повернути землю

Лютий 03, 2014 | Новини | Переглядів: 1137 | Коментарі: 0

Прокуратура відстоює права держави на повернення у розпорядження громади понад 10га земель лісогосподарського призначення.

В ході здійснення моніторингу незаконних та необґрунтованих судових рішень Світловодською міжрайонною прокуратурою встановлено, що заочним рішенням Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області безпідставно задоволено позов 5 громадян про визнання права їх сумісної власності на землю площею близько 10га (території колишнього дитячого табору «Чайка») розташованої в лісовому масиві на узбережжі р. Дніпро.
Відповідно до рішення апеляційного суду Кіровоградської області, неправомірне рішення Світловодського міськрайонного суду скасовано, як результат, в задоволенні позовних вимог 5 громадянам про визнання їх права власності на земельні ділянки лісового фонду площею близько 10 га відмовлено в повному обсязі.
Наразі Світловодською міжрайонною прокуратурою заявлено позов про визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку виданого вищезазначеним громадянам.

Прес-служба прокуратури м. Кіровограда
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool