Кіровоград: прокуратура вимагає повернути державі землі вартістю 92 тис. грн.

Травень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 816 | Коментарі: 0

Прокуратура Ульяновського району у суді вимагає повернути до державної власності землі резервного фонду площею 3 га та загальною вартістю 92 тис. грн.

Вказані землі були незаконно переданні у власність фізичним особам за розпорядженнями райдержадміністрації. Зокрема, прокуратурою встановлено, що земельні ділянки усупереч земельному законодавству передані особам, які не відносяться до соціальної сфери життя села, не є членами КСП і навіть не проживають у цьому населеному пункті.
Зважаючи на викладене прокуратура звернулася до суду з позовом про визнання незаконними та скасування розпоряджень райдержадміністрації, визнання недійсними свідоцтв про право власності та повернення у власність держави зазначених земель.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool