Кіровоград: прохання про допомогу!

Березень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1153 | Коментарі: 0

У Тимошенко Володимира трапилася біда - дуже серйозно захворіла його єдина дитина - син Іван (10 місяців). Йому поставили страшний діагноз - нейробластома (злоякісна пухлина черевної порожнини з метастазами в головний мозок).

У цьому році вже була проведена складна операція на головному мозку. Зараз малюк перебуває в дитячому відділенні Національного інституту раку (м. Київ).
Йому призначили 8 (!) блоків хіміотерапії. Крім того, дитині терміново необхідне переливання рідкісної групи крові (3-я негативна). Прохання до всіх, особливо хто проживає в м. Києві та області, хто має дану групу крові (можливо Ваші знайомі, родичі) зв'язатися з Володимиром (тел. 050-182-72-78) та надати допомогу.
Найголовніше зараз - це врятувати життя малюка!
На даний момент в родині дуже тяжке матеріальне становище. За цим необхідна допомога всіх небайдужих людей. Тільки Ваша допомога може наблизити малюка до нормального повноцінного життя.

Дані для переказу грошей:
Карта Приватбанку 4627081201211096 Тимошенко Олена Сергіївна (мама)

Рахунок в ОТП Банк:
Отримувач Тимошенко Володимир Леонідович (папа)
2620 2 002701679
МФО 300528
Код отримувача 2989621316


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool