Кіровоград: программа святкування Дня міста (перелік)

Вересень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 2870 | Коментарі: 1

Цього року Кіровоград відзначатиме свій 259-й день народження 21 вересня.

У цей день на кіровоградців та гостей міста очікує цікава програма мистецько – розважальних, спортивних заходів, виставок, презентацій та велика кількість приємних сюрпризів.
Вже з 9.00 ранку волонтери вітатимуть мешканців міста вздовж всієї “Історичної лінії” та роздаватимуть програмки святкування. Урочистості розпочнуться о 9.30 ходою “Кіровоград святковий” від готелю «Турист» та пам’ятника «Ангелу- Хранителю» до площі перед будинком міської ради, де відбудеться урочисте відкриття свята з нагоди 259-ї річниці заснування міста Кіровограда, початок гарбузового фесту «Зі смаком» та частування 259 кілограмовою гарбузовою плачиндою.

Із 11.00 святковий настрій пануватиме вже на площі Кірова. Його створюватимуть спортивні колективи міста - учасники спортивної шоу-програми та мотопробігу байкерів.
У цей же час на центральній площі обласного центру буде розгорнута виставка пожежної та аврійно – рятувальної техніки “Запобігти, врятувати, допомогти”, яка супроводжуватиметься виступами команд – переможниць дружин юних пожежників.

Із 12.00 по 14.00 на площі Кірова триватимуть урочистості та концертно – конкурсна програма з нагоди відзначення Дня рятівника.

З 12.00 прогуляйтеся по вулиці Дворцовій, поділеній на тематичні квартали: “Історичний”, “Творчий”, “Мистецький”, “Молодіжний” та “Театральний”. Тут на вас очікують численні презентації, виступи творчих колективів, виставки, майстер-класи, частування та другий Центрально-Український музейно-туристичний фестиваль.

О 12.30 Кіровоград славитиме своїх кращих працівників за професіями – відкриється оновлена міська Дошка пошани.
Надзвичайно насиченою буде святкова програма “Ковалівський парк запрошує!”. В улюбленому місці відпочинку кіровоградців завітайте на виставку квітів, квіткових композицій, презентацію квіткових гербів шкіл міста «Барви осені», побувайте на Алеї казкових героїв «Рухайся зі смаком», скуштуйте святкові страви провідних закладів харчування міста «Частуємо зі смаком» та родзинку свята – гарбузову кашу з “Гарбуз – фесту” у Козацькому містечку, послухайте чудовий концерт духової музики «Оркестр молодості нашої…» у виконанні кращих духових оркестрів Кіровограда
Вас не залишать байдужими виступи театральних колективів дитячих музичних шкіл міста та танцювальних колективів дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання у “Музичному містечку” та театралізовані вистави за участі вихованців та педагогів ДНЗ у “Казковому містечку”.
Спробуйте свої сили у змаганнях на ходулях, з настільного хокею, шахів, шашок, настільного тенісу, дартсу, дуйболу; жонглювання м’ячем, отримайте насолоду від показових виступів спортсменів зі стріт-воркауту.
«Містечко майстрів» запропонує вам майстер – класи з вишивки, розпису тканини, витинанки Тут же на виставці-продажу можна придбати прекрасні вироби з дерева, соломи, глини, предмети декоративно-ужиткового мистецтва.
На найменших відвідувачів Ковалівського парку чекає “Веселка бажань” у «Дитячому містечку», повна атракціонів, цікавих ігр, конкурсів та спортивний екстрим серед “Веселих і кмітливих рейнджерів”.

Із 11.00 по 16.00 уздовж парку на вулиці Орджонікідзе буде розгорнута масштабна виставка товарів місцевих виробників “Купуй кіровоградське” а по вулиці Дворцовій - презентація національних культур, національних кухонь, виставка-продаж меду та продукції з меду.

Із 18.00 центр святкування знову переміститься на площу Кірова. Концертом “Таланти Кіровограда” розпочнеться вечірній святковий блок.

А з 19.30 на сцені з’являться гурти “Рвані міхи”, “Леприконси” та спеціальна гостя свята – зірка української естради.
Завершиться святкова програма о 22.00 феєрверком “Салютуємо тобі, Кіровоград!”

Джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool