Кіровоград: профспілка проведе акцію

Січень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1357 | Коментарі: 0

В Кіровоградському прес-клубі відбулася прес-конференція представників Профспілки «Трудова солідарність». Говорили про те, як нова профспілка може вирішити соціальні проблеми Кіровоградщини.

Зокрема, Віталій Махинько, голова профспілки «Трудова солідарність» розповів про реальні кроки, що здійснює організація у боротьбі з конкретними проблемами людей, які до них звертаються. Профспілка має свій осередок у Кіровограді і знає проблематику області. «Трудова солідарність» готова боротись не тільки за вирішення трудових конфліктів. Загально-соціальні, транспортні, земельні та екологічні питання також в її компетенції. Профспілковець вважає, що самоорганізувавшись, громада зможе захистити свої права.
«Ми відкрили у Кіровограді своє представництво. До цього я прагнув останні два роки, - розповів Віталій Махинько. – Загалом представництва маємо в п’яти регіонах України. Моє дитинство минуло на Кіровоградщині, тому проблеми мені знайомі. І те, що відбувається тут, з Києва виглядає по-іншому».
Віталій Махинько також додав, що профспілка існує п’ять років, налічує більше 3 тис. людей.
«Ми брали участь у більше, ніж 7 тисяч трудових конфліктів, у більшості виграли, - зауважив голова «Трудова солідарність». – Ми завжди готові воювати за членів нашої профспілки, роками, до перемоги. За роки своєї діяльності нам доводилося і блокувати офіси підприємств, і перекривали залізничний міст у Києві».
Олег Чеченцев, член профкому «Трудова солідарність» під час прес-конференції розповів: «я тривалий час працював за кордоном і знаю, наскільки захищені права людей в Європі. Там кожен готовий захищати кожну дрібницю, що стосується трудового законодавства. Я не бачив, щоб там підприємці принижували працівників. А у нас виходить, що за кордоном українці добре працюють, бо захищені, а тут погано, бо не захищені».

Наприкінці прес-конференції лідер профспілки повідомив, що , 25 січня, о 13.00 в Кіровограді пройде акція, під час якої кіровоградців запросять визначити 5 першочергових проблем міста і області, що підлягають негайному розв’язанню. Акція «Громада - за свої права!» стане першим кроком до самоорганізації мешканців Кіровоградщини. Організатор акції: Віталій Махинько (067) 401-13-33.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool