Кіровоград: профілактичний захід «Урок» (ФОТО)

Вересень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 1106 | Коментарі: 0

Працівники роти міліції особливого призначення вже неодноразово влаштовували, як правило, виїзні показові виступи для юних жителів обласного центру.

 Цього ж разу правоохоронці запросили учнів на екскурсію на територію спецпідрозділу.
- Підлітки побували у службових приміщеннях беркутівців, оглянули зброю, спецзасоби та техніку, якими вони користуються у щоденній діяльності, – розповів начальник ВКМСД УМВС в області Сергій Бочарніков. – Екскурсія відбулась у рамках всеукраїнського профілактичного заходу «Урок», що проходить на території держави з 1 по 10 вересня. Під час подібних заходів школярі мають змогу поближче познайомитись з роботою міліції.
Гостям розповіли про особливості служби у «Беркуті» та основні завдання, що покладені на працівників спецпідрозділу.
Найбільше захоплення в учнів викликали броньовані розвідувально-дозорні машини (БРДМ), на фоні яких юні кіровоградці охоче фотографувалися напам’ять про цікаву і пізнавальну зустріч.

Працівники роти міліції особливого призначення вже неодноразово влаштовували, як правило, виїзні показові виступи для юних жителів обласного центру.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool