Кіровоград: профілактичні заходи «Канікули»

Листопад 11, 2013 | Новини | Переглядів: 990 | Коментарі: 0

У період із 28 жовтня по 3 листопада 2013 року на території області тривали профілактичні заходи, спрямовані на профілактику вчинення неповнолітніми адміністративних та кримінальних правопорушень, протидію негативних проявів серед дітей, а також виявлення неповнолітніх, що залишились без догляду дорослих під час осінніх шкільних канікул.

У результаті вжитих заходів складено дев’ять адміністративних протоколів, серед них – за фактами дрібного хуліганства, куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, доведення неповнолітнього до стану сп'яніння, порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами.
За місцем проживання перевірено понад 190 неповнолітніх, які перебувають на профілактичному обліку в органах внутрішніх справ. Також проведено 65 перевірок закладів, у яких провадиться діяльність у сфері розваг та закладів громадського харчування.
Спільно з службами у справах дітей перевірено умови проживання більше 450 сімей, які перебувають на обліках як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах. Трьох батьків притягнуто до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.
Крім того, протягом 28-30 жовтня вихованці Кіровоградської школи-інтернату, які здобули перемогу у регіональному відбірковому турі, взяли участь у фінальних змаганнях з міні-футболу «Футбол без меж», що проводились у місті Полтава. У підсумку кіровоградська команда зайняла п’яте місце серед інших областей України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool