Кіровоград: профілактичні заходи «Канікули»

Квітень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 980 | Коментарі: 0

У період з 21 по 30 березня 2014 року на території Кіровоградщини працівники міліції провели загальнодержавні профілактичні заходи «Канікули».

У результаті правоохоронці розшукали трьох безвісти зниклих дітей та перевірили за місцем проживання 220 неповнолітніх, які знаходяться на профілактичному обліку в органах внутрішніх справ.
Крім того, було перевірено понад 60 закладів, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, та закладів громадського харчування, і складено 3 адміністративні протоколи за ч. 2 ст. 156 КУпАП (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами).
Загалом у період проведення профілактичних заходів до адміністративної відповідальності притягнуто 97 дорослих, у тому числі 27 – за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП, 5 – за ст. 173-2 (Вчинення насильства в сім'ї, невиконання захисного припису або непроходження корекційної програми), 2 – за ст. 180 (Доведення неповнолітнього до стану сп'яніння) КУпАП.
До органів внутрішніх справ за вчинення кримінального правопорушення доставлено трьох підлітків. До адміністративної відповідальності притягнуто 11 неповнолітніх, серед них 8 – за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях (ст. 175-1 КУпАП), 2 – за розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді (ст. 178 КУпАП) та 1 – за дрібне хуліганство (ст. 173 КУпАП).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool