Кіровоград: професійне свято відзначив «Грифон»

Листопад 22, 2013 | Новини | Переглядів: 1150 | Коментарі: 0

Працівники спеціальної роти судової міліції «Грифон» при УМВС України в Кіровоградській області з нагоди чергової річниці з Дня створення підрозділу зібралися на урочистості в УМВС.

З професійним святом правоохоронців привітав заступник начальника Управління полковник міліції Дмитро Селезньов.
- Вам доводитися бачити різні життєві ситуації, швидко приймати важливі рішення. Кожен день вашої служби – випробування характеру, іспит на чесність, порядність і професіоналізм. То ж бажаю вам міцного здоров'я, добра і благополуччя. Нехай спокійними будуть чергування, успіхів вам у роботі!, – зазначив Дмитро Миколайович.
До своїх підлеглих зі словами вітань звернувся і командир спеціальної роти судової міліції «Грифон» Микола Стріленко.
А голова профспілкової організації атестованих працівників міліції УМВС в області Валерій Шевчук з нагоди свята вручив правоохоронцям грамоти та грошові премії. Загалом було заохочено 19 «грифонівців».
Після закінчення урочистостей присутні насолоджувалися святковим концертом. Свої музичні вітання працівникам спецпідрозділу «Грифон» дарували учасники першого українського профспілкового вокально-інструментального ансамблю «Офіцери».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool