Кіровоград: продовжуються «Мистецькі вихідні»

Серпень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 815 | Коментарі: 0

Цими вихідними, 3 та 4 серпня, на кіровоградців та гостей міста чекають нові цікаві заходи, які будуть відбуватись у рамках проекту «Мистецькі вихідні».

В програмі заплановано заходи на всі смаки. Кожен, від малечі до людей старшого покоління, зможе знайти щось цікаве для себе.
3 серпня:
 18.00 - виставка робіт фотохудожників (площа біля Кіровоградського академічного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького)
 18.00 - Флешмоб з балетом «Форсайт» (площа ім. Кірова)
 18.00 – 20.00 - виступ міського професійного духового оркестру (відкрита сцена парку Ковалівського)
4 серпня:
 18.00 - Виступ зразкового аматорського колективу – студії хореографічного мистецтва «Аеліта», музично-танцювальна програма «Робінзонада» (відкрита сцена парку Ковалівського)
 19.00 - Конкурсна програма від Центру естетичного виховання «Натхнення» (вул. Дворцова, біля Кібернетико-технічного коледжу)
Запрошуємо всіх на «Мистецькі вихідні». Обіцяємо всім гарний настрій та багато незабутніх вражень.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool