Кіровоград: проблеми, які сьогодні найбільше турбують мешканців Великої Балки

Травень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1232 | Коментарі: 0

Ремонт доріг, відновлення зовнішнього освітлення та робота громадського транспорту – головні проблеми, які сьогодні найбільше турбують мешканців Великої Балки.

Всі свої наболілі питання вони мали змогу поставити безпосередньо секретарю міської ради Івану Марковському, який особисто приїхав у віддалений мікрорайон, щоб поспілкуватися з його жителями.
Зокрема люди, які проживають по вулиці Галушкіна висловили нарікання на адресу комунальників, що неякісно відгрейдерували їм дорогу. Директор комунального підприємство, яке виконувало ці роботи Віктор Панішко пояснив, що для належного відновлення дорожнього покриття необхідне не тільки грейдерування, а й підсипка гравію, якого зараз на підприємстві немає. Але відразу після свят – 11-12 травня, ремонтна техніка буде працювати на Галушкіна та інших вулицях Великої Балки.
У свою чергу, Іван Марковський пообіцяв людям, що він не прийме жодного акту про виконання ремонту асфальтового покриття чи грейдерування без візи голови квартального комітету, а відтак не буде і оплати за неякісну роботу. Мешканці активно підтримали ініціативу очільника міста, яка додає їм додаткові важелі контролю за роботою комунальників.
Секретар міської ради уважно вислухав і інші проблеми жителів Великої Балки: зовнішнє освітлення по Спаській, ремонт доріг по Єгорова, Новгородській, Чайковського, відсутність аптеки у мікрорайоні, грубість водіїв у маршрутках №4. Ряд об’єктів, озвучених під час зустрічі, вже включені до переліку, на який передбачене фінасування з міського бюджету і роботи на них обов’язково будуть виконані у поточному році, запевнив Іван Марковський. Можливість виконання додаткових робіт буде вивчатися головним управлінням житлово – комунального господарства спільно із місцевими депутатами.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool