Кіровоград: проблеми бездомних собак та діяльність ветеринарних клінік

Вересень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 1363 | Коментарі: 0

Секретар Кіровоградської міської ради Іван Марковський провів сьогодні, 11 вересня, робочу нараду із заступником міського голови Сергієм Колодяжним, начальником управління ветеринарної медицини в Кіровограді Русланом Крайносвітом та заступником головного державного санітарного лікаря Кіровограда Віктором Забродою

Учасники наради обговорили варіанти вирішення проблеми бездомних собак в обласному центрі. Іван Марковський запропонував розглянути можливість створення притулку для бродячих тварин на базі колишнього ізолятора тимчасового утримання по вулиці 40 років Перемоги.
Крім того секретар міської ради звернув увагу учасників наради на скарги від мешканців міста, які надходять на адресу міської влади щодо розміщення ветеринарних клінік у приміщеннях багатоквартирних житлових будинків. Такі заяви надійшли вже від жителів мікрорайонів Новомиколаївки, Шкільного та Жадова. Керівники міських санітарної та ветеринарної служб до наступного вівторка нададуть свої пропозиції щодо організації лікування тварин у Кіровограді.

Рейд у Кіровограді

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool