Кіровоград приймав учасників чемпіонату області з легкої атлетики

Березень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 1007 | Коментарі: 0

28 лютого в Кіровоградській СДЮСШОР-2 відбувся чемпіонат області з легкої атлетики серед юнаків і дівчат, присвячений пам’яті Героя Радянського Союзу Валерія Верхоланцева.

У турнірі взяли участь 150 атлетів, у т.ч. 20 учнів комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради».

Вихованці спортивної школи завоювали 5 нагород, зокрема переможцями змагань стали Вадим Діжков (біг 800 м) і Анастасія Машнегуца (стрибки у висоту). Олександр Васін став срібним призером у бігові на 400 м. Бронзові нагороди вибороли Богдан Кучер (біг на 60 м з бар’єрами) й Аліна Ноговіцина (стрибки у висоту).

Переможці й призери змагань нагороджені медалями від обласного відділення Національного олімпійського комітету України і дипломами управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool