Кіровоград: привітання з Новим роком!

Грудень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 2114 | Коментарі: 0

Прийміть наші найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим

Дорогі кіровоградці!

Кировоградский городской совет, фото Игоря Филипенко

 

 

 

 

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету прийміть щирі вітання з Новим 2013 роком та Різдвом Христовим.
З глибини віків і донині новорічні свята наповнюють нас особливим душевним піднесенням, даруючи відчуття оновлення, з новою силою зміцнюють віру у здійснення усіх найзаповітніших мрій та бажань.
Рік, що минає, виявився непростим і нелегким, він був сповнений випробувань та важливих рішень, але й щедрим на добрі справи та успіхи, багатим на пам`ятні події, як для нашого міста так і для держави.
Новорічні зимові свята несуть світлі, чисті бажання й задуми. Новий рік відкриває нову сторінку у спільній діяльності влади та громади міста на користь кожного мешканця.
Впевнені, що ці зусилля проростуть щедрим врожаєм добрих справ та нових здобутків. Та найголовніше – не втрачати оптимізму, неодмінно вірити в те, що ми можемо власними силами, власним розумом і руками побудувати кращий завтрашній день.
Сьогодні ми з вдячністю хочемо сказати добрі слова подяки всім кіровоградцям. Адже здобутки та досягнення обласного центру можливі тільки завдяки вашій щоденній копіткій праці.
Нехай свято Нового року та Різдва Христового принесуть в кожну оселю радість та спокій, додадуть наснаги, стануть початком нових успіхів у кожній сім’ї в ім’я процвітання нашого рідного міста Кіровограда та нашої Батьківщини – України.
Міцного вам здоров`я, достатку, сімейного благополуччя, тепла та любові у душах і серцях.

Міський голова Олександр Саінсус  Секретар міської ради Ігор Волков


Виктор ФедорчакДорогі кіровоградці і жителі області!
Від щирого серця вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!
Від усієї душі бажаю міцного здоров’я, родинного добробуту, злагоди та достатку в оселі. Будьте щасливі й заможні, завжди відчувайте підтримку колег, шану і любов від рідних та близьких.
Нехай у вашій домівці завжди буде по-родинному затишно, тепло, панує мир, спокій, повага та взаєморозуміння. Щоб кожен день у Новому році дарував щастя та радість, дивував приємними несподіванками і сповнював вірою та сподіваннями на краще майбутнє.
Нехай Різдвяна зоря запалить у ваших родинах вогонь добра і любові, віри і надії, оптимізму та впевненості у майбутньому.

З повагою Віктор Федорчак генерал-майор служби цивільного захисту начальник ТУ МНС України у Кіровоградській області


Игорь ПарфеновШановні кіровоградці, жителі області!
Щиро і сердечно вітаю вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Новий рік – це свято, від якого ми ще з дитинства очікуємо дива: здійснення найзаповітніших мрій, нових чудесних перспектив, прекрасних можливостей та щедрих подарунків долі. Віра у те, що все обов’язково збудеться, надихає на нові звершення.
Тож від усієї душі бажаю вам, щоб Новий 2013 рік приніс щастя, гарний настрій, успіх, мир, злагоду та добробут! Міцного здоров’я вам та вашим рідним!
Нехай яскрава та благодатна Різдвяна зірка осяює майбуття! Божого Вам благословення! З Новим роком! З Різдвом Христовим!

З повагою Ігор Парфьонов полковник служби цивільного захисту начальник Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області


Шановні кіровоградці та жителі області!

Від імені керівництва УМВС України в Кіровоградській області та мене особисто прийміть найщиріші вітання з Новим роком і Різдвом Христовим!
Нехай прийдешній рік принесе кожному лише позитивні враження, гарні події та нові здобутки.
Хай достаток і затишок панують у ваших домівках, а в серці повсякчас живе віра у справжні дива.
Будьте щасливими і радісними! Міцного здоров’я, миру, тепла та благополуччя вам, шановні друзі!
Веселих свят!

З повагою Костянтин Пожидаєв генерал-майор міліції начальник УМВС України в Кіровоградській області


Кировоградский областной художественный музейШановні кіровоградці, колеги та відвідувачі !

Щиросердечно вітаємо Вас із Новим 2013 роком та Різдвом Христовим !
Нехай увесь рік буде яскравим і веселим, романтичним і мрійливим, вдалим і цілеспрямованим та принесе радість, нові враження, надії й оптимізм.
Щиросердно бажаємо щастя і міцного здоров’я, сімейної злагоди і домашнього затишку, а Новий рік зичимо зустріти у колі найдорожчих і близьких людей.
У минулому хай залишаться неприємні та сумні моменти, а найкращі і приємні спогади все життя зігрівають душу ласкавим теплом.
Бажання хай збуваються, улюблена робота приносить задоволення, нові знання та перемоги.
Хай Новий 2013 рік принесе Вам лише добро і світло, зірки світять яскравіше, а сонце освітлює шлях, повний райдужних надій, радісних подій, свята і добробуту.
Веселих Вам Новорічних та Різдвяних свят!

З повагою від колективу Кіровоградського обласного художнього музею  директор музею Тетяна Ткаченко


БолотскихТовариші генерали, офіцери, особовий склад органів і підрозділів цивільного захисту, курсанти, працівники служби цивільного захисту! Дорогі ветерани! Шановні співвітчизники!

Щиро вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Указом Президента України Януковича В.Ф. від 24 грудня 2012 року № 726 шляхом реорганізації Міністерства надзвичайних ситуацій України та Державної інспекції техногенної безпеки України створено Державну службу України з надзвичайних ситуацій.
Президентом України перед нами поставлено важливе та відповідальне завдання – сформувати потужну структуру, що надійно забезпечить безпеку народу України від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Службу буде оснащено сучасною рятувальною та пожежною технікою і обладнанням, а головне – укомплектовано високопрофесійним особовим складом, небайдужими людьми, патріотами своєї справи, спроможними у будь-який час надати допомогу тим, хто її потребує.
Вірю, що у цей відповідальний період кожен з вас якісно виконуватиме свої функціональні обов’язки, завжди буде готовий до реагування на надзвичайні ситуації, забезпечуватиме належний стан дисципліни та правопорядку.
Окремо звертаюся до особового складу, який зустрічатиме свята на бойовому чергуванні. Вітаючи вас, впевнений, що ви надійно забезпечите безпеку держави та її громадян у святкові дні.
Шановні колеги, співвітчизники!
Зичу вам міцного здоров’я, благополуччя, добра та злагоди!
Нехай наступний рік та Різдвяні свята принесуть вам і вашим родинам гарний настрій, приємні зміни та радість.
Щасливих новорічних і Різдвяних свят вам та вашим сім’ям!

Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій генерал-лейтенант служби цивільного захисту М. Болотських


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool