Кіровоград: пришкільні табори працюватимуть до 20 червня

Червень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 817 | Коментарі: 0

Вже третій тиждень сорок дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням при загальноосвітніх навчальних закладах функціонує в місті Кіровограді.

Про це повідомила під час прес-конференції начальник управління освіти Лариса Костенко. Пришкільні табори працюватимуть до 20 червня. Начальник управління освіти підкреслила на тому, що дітям створені всі умови для змістовного відпочинку: організовуються різноманітні екскурсії, подорожі по місту Кіровограду та Кіровоградській області, масові спортивні і розважальні заходи. Вартість харчування під час відпочинку дітей в дитячих закладах відпочинку становить 11 грн. на дитину, а вартість харчування в профільних загонах — в межах 6 грн. на дитину, зазначила Лариса Костенко.
На початку роботи літніх таборів при загальноосвітніх дитячих закладах відпочинком було охоплено майже 7,5 тисяч дітей. Зараз ця цифра дещо зменшилась у зв'язку з тим, що батьки відправляють свої дітей до літніх оздоровчих таборів.
У 2014 році планується охопити оздоровленням 31 вихованця школи-інтернату та дитячого будинку «Барвінок» в оздоровчих закладах.
З 16 червня 2014 року вихованці комунального закладу «Навчально- виховне об’єднання «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів з утриманням дітей-сиріт та класами для дітей зі зниженим зором - центр позашкільного виховання» перебувають на оздоровленні в с. Рибаківка Миколаївської області. '
З 26 липня 2014 року вихованці комунального закладу «Дитячий будинок «Барвінок» - дошкільний навчальний заклад комбінованого типу № 1 перебуватимуть на оздоровленні в ДЗОВ «Дружба» с. Войнівка Олександрійського району.

Джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool