Кіровоград: приємні бонуси в книжковому супермаркеті

Листопад 29, 2013 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

Відтепер клієнти ПриватБанку зможуть отримуватимуть приємні 5% бонусів за придбання товарів в книжковому супермаркеті “Буки”.

При оплаті картками ПриватБанку з логотипом Бонус Плюс в магазині “Буки” всі клієнти отримають 5% бонусної винагороди від суми, витраченої на придбання більше 50000 найменувань книг усіх напрямків і жанрів, канцтоварів та сувенірної продукції.

Бонус Плюс - це загальнонаціональна програма лояльності, створена ПриватБанком та підприємствами, які приймають до сплати пластикові картки ПриватБанку. Клієнти банку отримують грошові бонуси за кожну проплату в закладах будь-якої сфери - торгівельної, аптечної чи обслуговування. Накопичені бонуси можна витратити в торговій точці чи аптечній мережі, що бере участь у програмі Бонус Плюс.

“Майже щоденно росте кількість підприємств, які мають бажання приєднатись до програми Бонус Плюс - розповідає Ольга Крючкова, керівник направлення розвитку програми “Бонус плюс” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - І цей факт є ще одним підтвердженням росту довіри жителів області до найбільшого та найстабільнішого банку держави. Наразі, радує і те, що приходить розуміння того, що завдяки участі у такій програмі, кожен підприємець, який стає партнером Банку, отримує від цього лише прибуток. Адже, збільшення кількості клієнтів, які мають змогу розраховуватись у торговій точці карткою, відповідно, призводить до збільшення товарообігу та прибутку”.

Щоб використати отримані бонуси, досить просто сказати касиру, що бажаєте оплатити покупку чи послугу з рахунку Бонус Плюс.

Перелік усіх партнерів-учасників програми Бонус Плюс у Кіровограді та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті ПриватБанку.

З початку нинішнього року більше 300 тис. кіровоградців скористались послугою Бонус Плюс, що принесло на їх бонусні рахунки більше 3,5 млн.грн. зарахувань.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool