Кіровоград: пригода, яка ледь не закінчилася трагедією

Грудень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1367 | Коментарі: 0

Увечері, коли розгорталися події, двоє родичів та їх знайома зібралися за столом. Після розмов та вживання алкогольних напоїв між чоловіками виникла сварка, яка згодом перейшла в бійку.

Обмінюючись стусанами, опоненти довго сварилися, на деякий час пробували миритися, та історія повторювалася знову.
У результаті чергової перепалки 39-річний чоловік ножем наніс поранення 29-річному родичу.
На місце пригоди правоохоронців вирішено було не викликати, обійшлися лише каретою швидкої медичної допомоги. Поранення виявилося досить серйозним, тож поки потерпілий перебував в операційній, досвідчені оперативники швидко встановили обставини пригоди.
- По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» - розповідає начальник Кіровоградського РВ УМВС в області Андрій Бензар. – Якщо вину підозрюваного буде доведено, йому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool