Кіровоград: прибирання міста лишається для комунальників питанням номер один, - Андрій Райкович

Лютий 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1129 | Коментарі: 0

Прибирання міста має залишатися у пріоритеті для комунальних служб міста. Саме питання очищення міста від бруду та сміття міський голова Андрій Райкович розглянув першим апаратній нараді сьогодні, 22 лютого.

- Не в залежності від того – є сніг, немає снігу. Сніг зійшов, з’явились пилові бурі від надмірної кількості розсипаного посипкового матеріалу на проїжджих частинах доріг, з’явилися купи бруду на вулицях міста, на площах, в парках. З-під снігу виросли дуже великі неконтрольовані сміттєзвалища. Тож прибирання міста лишається для комунальників питанням номер один. – наголосив міський голова - Прибирати краще в нічний час, оскільки так набагато зручніше і комунальникам і мешканцям міста. Був час розсипати пісок – прийшов час його збирати.

Як повідомив начальник управління житлово – комунального господарства Олександр Хачатурян, техніка до прибирання готується. Її перевірять, причеплять необхідне навсне обладнання і вона виїде на роботу.

Активніше будуть підключати до прибирання території міста і тих, хто стоїть на обліку в центрах зайнятості. Окреме завдання, від Андрія Райковича отримала спецінспекція міської ради. Вони мають стежити, аби підприємці прибирали орендовані території.
- Території біля магазинів та кіосків, мають бути прибрані. І прибратися тут мають сааме орендарі – це світова практика, - відзначив очільник міста і доручив спецінспекції бути максимально суворими до порушників правил благоустрою Кіровограда.

Окрему увагу Андрій Райкович загострив на питанні озеленення міста. Незабаром комунальники розпочнуть висняний благоустрій зелених зон обласного центру. Виконати його треба якісно, адже на це з міського бюджету виділили 10 мільйонів гривень і містяни мають бачити позитивні зміни в озелененні Кіровограда – це принципова позиція міського голови.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool