Кіровоград: презентація в дошкільном закладі «Зірочка»

Грудень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 1137 | Коментарі: 0

Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 15 "Зірочка" комбінованого типу презентував себе в рамках державної атестації навчальних закладів .

На презентації були присутн члени експертної комісії, працівники дошкільних навчальних закладів, батьки вихованців закладу та випускники закладу.
Під час презентації педагогічні працівники дошкільного навчального закладу розкрили форми та методи роботи з дітьми в кожній віковій групі, продемонстрували фрагменти навчально-виховного процесу. Садочок звітував про свої досягнення за останні 10 років.
«У кожній дитині сонце. Дайте йому світити». Ці слова — кредо роботи дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 15 "Зірочка" комбінованого типу.
Дитинство – найважливіший період людського життя, не підготовка до майбутнього життя, а сьогоднішнє, яскраве, неповторне життя. І від того, як пройшло дитинство, хто вів дитину за руку в дитячі роки, що увійшло в його розум та серце із навколишнього світу, залежить якою людиною стане сьогоднішній малюк.
У педагогічного колективу свій індивідуальний шлях, а кінцева мета – створення оптимальних умов для перебування дітей дошкільного віку в закладі.
Діяльність закладу направлена на реалізацію основних завдань дошкільної освіти: збереження та зміцнення фізичного та психічного здоров'я дітей; формування особистості дитини, розвиток її творчих здібностей та нахилів, набуття нею соціального досвіду та готовності продовжувати освіту.
В своїй повсякденній роботі працівники закладу прагнуть перетворити садочок на затишну оселю для дітей з певними традиціями, звичаями та високим рівнем культури. Завзяті, творчі, вихователі садочку запалюють іскорки таланту і в своїх вихованців. Свої досягнення в розвитку виразного мовлення, вміння співати, танцювати показали вихованці закладу.
Садочок - це дім, в якому чекають на дитину і люблять її, де основний стиль взаємостосунків – співробітництво і співтворчість, а не управління і підлеглість
З привітаннями та подякою колективу закладу виступили батьки вихованців.
Велику вдячність вихователям висловили колишні випускники дошкільного навчального закладу та подарували хореографічні композиції та музичні номера.
Колектив садочка дуже творчий. У закладі проходять «капусники», розігруються театральні мініатюри, інсценівки класичних народних та сучасних п’єс, пісень, проводяться різноманітні конкурси. Це вже стало традицією. Під час презентації закладу до уваги гостей представлена невеличка сценка за мотивами відомої української комедії “За двома зайцями».
Позитивна енергетика свята нікого не залишила байдужим, подарувала радість від дружнього спілкування, від невимушеної атмосфери, сповненої визнання й поваги до тих, хто щодня, щогодини «прихиляє край неба» дітям…

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool