Кіровоград: презентація книги «Десята муза Кіровоградщини» (ФОТО)

Вересень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 1235 | Коментарі: 0

12 вересня 2013 року в рамках роботи «Літературної вітальні» в Кіровоградському обласному художньому музеї відбулася творча зустріч та презентація книги заслуженого журналіста України, мистецтвознавця Броніслава Петровича Куманського «Десята муза Кіровоградщини».

Це вже не перша зустріч Броніслава Петровича в стінах музею, адже відвідувачі таких заходів мали змогу бути присутніми на презентації інших видань шанованого і знаного в місті Кіровограді мистецтвознавця Броніслава Куманського.
Сьогодні, в розпал «бабиного літа», гості заходу почули з уст самого автора про ідею створення книги, яким чином здійснювалася підготовка статей про кіровоградських митців, художників-земляків, художні виставки та саме становлення Кіровоградської обласної організації Національної спілки художників України. Під час представлення видання відбувся своєрідний творчий тандем між Броніславом Петровичем та народним художником України, головою Кіровоградської обласної організації Національної спілки художників України Михайлом Надєждіним. Слова подяки постійно звучали від Михайла Володимировича на адресу автора, згадувалися не прості для художників 60-70-ті роки минулого століття, в яких умовах створювався художній образ Кіровоградщини тощо.
Презентація книги пройшла в теплій, родинній та доброзичливій атмосфері й зібрала чимало прихильників творчості Броніслава Куманського. Журналісти, члени Кіровоградської обласної організації Національної спілки художників України та шанувальники таланту щиро привітали Броніслава Петровича з таким потрібним виданням і побажали йому подальших творчих здобутків, не зупинятися на досягнутому, наснаги і, головне, міцного здоров’я для реалізації всіх наступних задумів. Наприкінці зустрічі автор власноруч підписував книги і ставив автографи з різноманітними побажаннями всім шанувальникам образотворчого мистецтва.


Леся Дмітрієва, науковий співробітник
відділу науково-просвітницької роботи
Кіровоградського обласного художнього музею

фото Ігоря Філіпенка

Кіровоград: презентація книги «Десята муза Кіровоградщини» (ФОТО)

Кіровоград: презентація книги «Десята муза Кіровоградщини» (ФОТО)

Кіровоград: презентація книги «Десята муза Кіровоградщини» (ФОТО)

Кіровоград: презентація книги «Десята муза Кіровоградщини» (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool