Кіровоград: прекрасне свої руками

Червень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1341 | Коментарі: 0

Сьогодні, 30 червня, бібліотекарі філії №18 (101-й мікрорайон) Кіровоградської міської бібліотечної системи провели калейдоскоп творчих поробок «Прекрасне свої руками», в якому діти представляли свої вироби з природного та штучного матеріалів – бісеру, мушлів, піску, тканини та монет.

Кожен учасник, а їх було 12, мав змогу розповісти про свою роботу, передати свої враження та асоціації під час її виготовлення.
Споглядаючи виставку «Вчись, твори, майструй, розвивайся!» у наших читачів розвивається почуття прекрасного, художній смак. Особливо сподобалась робота Греба Дмитра «Корабель» із мушлів та сімейна творчість родини Пархоменків «Дерево пізнання» з бісеру.
Бібліотекарі мають надію, що творчість наших читачів надихатиме відвідувачів філії на створення нового і пізнання цікавого.

Завідуюча бібліотекою Віра Резніченко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool