Кіровоград: правоту секретаря міської ради підтвердив суд

Вересень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1443 | Коментарі: 0

З того часу, як у Кіровограді змінилася влада, деякі ЗМІ почали висвітлювати її діяльність досить упереджено, закидаючи необгрунтовні звинувачення та вдаючись до безпідставної критики.

Більше того, поливаючи її брудом, ще й самі ЗМІ почали подавати позови до суду на керівництво міста. Зокрема, Кіровоградська обласна державна телерадіокомпанія подала позов на секретаря міської ради Івана Марковського щодо спростування відомостей, які не відповідають дійсності та порочать ділову репутацію юридичної особи. Однак те, що правда таки на боці Івана Марковського, підтвердила спочатку комісія з журналістської етики обласної організації Спілки журналістів, а тепер і суд.
Ленінський районний суд 24 вересня 2014 року визнав правоту Івана Марковського, залишивши вимоги позовника без задоволення, повідомляє офіційний сайт Кіровоградської міської ради
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool