Кіровоград: правоохоронці затримали зухвалих грабіжників

Квітень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 856 | Коментарі: 0

Працівники Кіровоградського міського відділу міліції УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення слідчих дій затримали двох місцевих жителів, 21 та 20 років. Чоловіки підозрюються у скоєнні пограбування.

Попередньо встановлено, що 37-річний кіровоградець ввечері повертався додому. На одній із вулиць міста йому назустріч рухалися двоє молодих людей напідпитку. Незнайомці підійшли до чоловіка та попросили цигарку – у відповідь отримали відмову.
Перехожий попрямував далі, розмовляючи по телефону. Молодикам така поведінка не сподобалась, вони наздогнали чоловіка та почали його бити. Під час сутички мобільний випав з рук потерпілого, а сам він намагався втекти від нападників.
Грабіжники забрали телефон, потім нанесли чоловіку ще кілька ударів і зникли. Тим часом побитого кіровоградця помітили місцеві жителі, які і подзвонили його родичам.
Чоловік звернувся за допомогою до тавмпунтку і повідомив про подію до міськвідділу міліції. Через кілька діб правоохоронці затримали підозрюваних. За місцем проживання одного із них оперативники вилучили викрадений мобільний телефон.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Раніше зловмисники вже були засудженні за хуліганство та крадіжку. Наразі особам, згідно санкцію статті, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool