Кіровоград: правоохоронці застерігають підлітків від негативних явищ (фото)

Лютий 14, 2013 | Новини | Переглядів: 848 | Коментарі: 0

Кіровоградські міліціонери продовжують відвідувати навчальні заклади обласного центру з метою проведення профілактичних бесід з підростаючим поколінням.

З дружнім візитом цього тижня правоохоронці завітали до вихованців підшефної школи-інтернату, що на Новомиколаївці.
Представники відділів кримінальної міліції у справах дітей та боротьби із незаконним обігом наркотиків УМВС України в Кіровоградській області поспілкувалися із учнями 8-11-х класів.
Під час зустрічі працівники міліції та підлітки відверто говорили про низку негативних суспільних явищ, зокрема про наркоманію й алкоголізм, як вони впливають на поведінку людей, та до яких наслідків може призвести така згубна залежність.
Особливу увагу правоохоронці звернули на настання адміністративної та кримінальної відповідальності з певного віку і для неповнолітніх за протиправні вчинки, які у тому числі можуть бути скоєнні і під дією наркотичних засобів чи спиртних напоїв. Більш детально зупинились і на видах кримінальних та адміністративних правопорушень.
Крім обговорення різноманітних ситуацій, наприкінці зустрічі працівники міліції запропонували старшокласникам для перегляду фільм під назвою «Правда про наркотики. Шкідливість алкоголю».
Директор навчального закладу Сергій Сторчаус, у свою чергу, подякував правоохоронцям за візит та давню тісну співпрацю з вихованцями школи-інтернату.


Кіровоград: правоохоронці застерігають підлітків від негативних явищ (фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool