Кіровоград: Правоохоронці вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Лютий 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1037 | Коментарі: 0

Напередодні відзначення 25-ої річниці виведення радянських військ з Афганістану у Кіровоградському міському відділі міліції відбулися урочистості.

Участь у заході взяли заступник начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Ігор Іванов, голова Кіровоградської обласної організації Профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ Валерій Шевчук, голова центру естетичного виховання Віра Жишко, голова міської ветеранської організації Збройних сил України Анатолій Джемига, голова обласної ради ветеранів УМВС Дмитро Міцук, учасники бойових дій та представники спілки ветеранів Афганістану.
Афганістан назавжди залишиться больовою точкою у спогадах ветеранів, які самовіддано виконували свій обов’язок, рятуючи бойових товаришів та мирних жителів чужої країни.
- Цього дня ми віддаємо шану учасникам бойових дій на території інших держав, які проявили себе справжніми патріотами й героями. Дякую Вам за Ваш подвиг, героїзм та мужність. Бажаю міцного здоров’я, миру, злагоди та довгих років життя – з такими словами вдячності звернувся до ветеранів Ігор Іванов.
У ході зустрічі ветерани поділилися спогадами та вшанували хвилиною мовчання тих, хто загинув, виконуючи військовий обов’язок.
Завершилися урочисті збори виступом першого українського профспілкового вокально-інструментального ансамблю «Офіцери», який подарував ветеранам святковий концерт.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool