Кіровоград: правоохоронці влаштували зустріч з неповнолітніми

Липень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1031 | Коментарі: 0

8 липня працівники кримінальної міліції у справах дітей відзначають 19-ту річницю з дня заснування служби.

З цієї нагоди та у рамках проведення акції «З любов’ю до дітей» правоохоронці завітали до вихованців комунального закладу соціальної реабілітації дітей міста Кіровограда.
Гості у погонах поспілкувалися з неповнолітніми у дружній обстановці, роз’яснили підліткам їх права та обов’язки згідно з чинним законодавством. Загалом участь у зустрічі взяли понад 20 дітей.
За доброю традицією правоохоронці завітали до дітлахів не з пустими руками. Наприкінці візиту працівники міліції подарували вихованцям притулку солодощі та настільні ігри.
Цього ж дня у відділі КМСД УМВС України в Кіровоградській області відбулася робоча нарада, у ході якої зі святом своїх підлеглих привітав начальник підрозділу Сергій Бочарніков.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool