Кіровоград: правоохоронці привітали підшефних зі святом Останнього дзвоника

Травень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 973 | Коментарі: 0

29 травня працівники міліції побували на урочистій лінійці Комунального закладу "Навчально-виховне об'єднання "Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів, ліцей "Сокіл", центр позашкільного виховання Кіровоградської міської ради Кіровоградської області".
Т.в.о. начальника УМВС України в Кіровоградській області полковник міліції Микола Павленко звернувся зі словами привітань до учнів, педагогів та батьків.

– Щиро вітаю вас зі святом Останнього дзвоника! Цей день особливий для випускників, адже вони розпочинають новий етап у житті. Не менш хвилююче сьогодні свято і для вчителів, які крок за кроком вели учнів дорогою знань, виховуючи почуття відповідальності та любові до власної країни. Особлива подяка батькам, які постійно підтримували своїх дітей, – зазначив Микола Володимирович.

Учням, для яких Останній дзвоник означає початок літніх канікул, очільник УМВС побажав добре відпочити та відновити сили для подальшого продовження навчання.
За доброю традицією з нагоди свята діти отримали від правоохоронців подарунок - спортивний інвентар.
Директор навчального закладу Сергій Сторчаус, зі свого боку, подякував шефам за постійну допомогу і підтримку учнів та педагогічного колективу.
Після святкового концерту для школярів пролунав останній дзвінок, що сповістив про закінчення навчального року.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool