Кіровоград: правоохоронці поспілкувались зі студентами

Жовтень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1051 | Коментарі: 0

Боротьбі з такими негативними явищами як вживання наркотиків, алкогольних напоїв, а також паління, працівники міліції приділяють особливу увагу.

Адже всі ці згубні звички не лише шкодять здоров’ю, а й стають причиною скоєння багатьох кримінальних та адміністративних правопорушень.
Щоб застерегти молодь від необдуманих вчинків, працівники міліції постійно проводять з юнаками та дівчатами бесіди профілактичного характеру.
Одна із таких зустрічей відбулася зі студентами першого курсу Кіровоградського комерційного технікуму. Оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу Антоніна Рубаненко поспілкувалася з присутніми на тему адміністративних та кримінальних правопорушень та відповідальності за них.
Слухачам роз’яснили їх права та обов’язки, а також нагадали про адміністративну відповідальність за розпивання алкогольних напоїв, паління у громадських місцях та дрібне хуліганство.
Також представник правоохоронних органів детально зупинилася на таких видах кримінальних правопорушень, як крадіжки, шахрайства, зберігання та вживання наркотичних речовин.
На завершення лекції Антоніна Миколаївна надала студентам корисні поради, як не стати жертвою грабіжників та шахраїв.
Робота у даному напрямку продовжується. Правоохоронці вже запланували для учнів та студентів нові, корисні та пізнавальні зустрічі.
Наразі працівники міліції відвідали близько двадцяти навчальних закладів, серед яких загальноосвітні, середні спеціальні та виші обласного центру.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool