Кіровоград: Правоохоронці отримали чергові звання та дипломи лауреатів конкурсу «Молода людина року»-2013

Липень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 936 | Коментарі: 0

Саме з такої приємної події розпочалося засідання колегії УМВС України у Кіровоградській області, що було присвячено підбиттю підсумків діяльності органів внутрішніх справ регіону протягом шести місяців поточного року.

Кілька працівників міліції в урочистій обстановці отримали чергові спеціальні звання начальницького складу. Зокрема, звання полковник міліції присвоєно начальнику управління громадської безпеки УМВС в області Олегу Вітюгову, підполковник міліції – керівникам Голованівського та Долинського райвідділів міліції відповідно Олександру Голованю та Олександру Коцару.
Крім того, було відзначено працівників ОВС, які брали активну участь в обласному конкурсі «Молода людина року»-2013, що проводився Кіровоградською обласною державною адміністрацією. Начальник УМВС генерал-майор міліції Костянтин Пожидаєв вручив дипломи лауреатів у номінації «Кращий правоохоронець» оперуповноваженому відділу розкриття майнових злочинів УКР майору міліції Дмитру Шишкарьову, старшому слідчому відділу розслідування злочинів у сфері господарської діяльності СУ старшому лейтенанту міліції Ярославу Шарію та інспекторові патрульної служби 3-го взводу батальйону ПС при Кіровоградському МВ сержантові міліції Андрію Обачу.
У продовження засідання присутні розглянули результати роботи протягом шести місяців поточного року за напрямками оперативно-службової діяльності. Особливу увагу приділили питанню дотримання дисципліни та законності особовим складом органів внутрішніх справ області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool