Кіровоград: Правоохоронці долучилися до тижня правових знань

Грудень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 1176 | Коментарі: 0

З початку грудня відповідні заходи проходять у всіх навчальних закладах міста.

Студенти та учні з нетерпінням чекають зустрічі з правоохоронцями, адже для них це нагода почути щось нове та цікаве, а головне – корисне й пізнавальне.
У рамках тижня правових знань оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей Кіровоградського міськвідділу міліції Антоніна Рубаненко зустрілася зі студентами першого курсу Кіровоградського будівельного коледжу.
Для обговорення було обрано тему адміністративних правопорушень та відповідальності за них.
Спілкуючись із молоддю, Антоніна Миколаївна мала на меті донести до присутніх важливість та необхідність дотримання у повсякденному житті законності та недопущення правопорушень чи скоєння злочинів. Окремо слухачам нагадали про адміністративну відповідальність за розпивання алкогольних напоїв і паління у громадських місцях.
На завершення лекції студенти мали можливість поставити працівнику міліції запитання, на які отримали кваліфіковані відповіді та поради.
Найбільше присутніх цікавило: «що значить поняття громадське місце?», «як вберегтися від телефонних шахраїв?» та інші.
Після закінчення зустрічі підлітки поділилися своїми враженнями: «Ми дуже вдячні за цікаву лекцію та корисні поради від представника правоохоронних органів. Вважаємо, що потрібно проводити побільше таких зустрічей».
- Робота у даному напрямку залишається й надалі дуже актуальною та пріоритетною. Адже основне завдання правового виховання молоді – формування у студентів й учнів правомірної поведінки і поваги до законів та профілактика правопорушень, – зазначив керівник Кіровоградського міського відділу міліції Володимир Куценко.

За матеріалами
Кіровоградського МВ УМВС в області

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool