Кіровоград: правоохоронні органи порушують адмінзаконодавство

Жовтень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

Стан додержання конституційних прав громадян при їх адміністративному затриманні органами внутрішніх справ обговорено на міжвідомчій нараді в прокуратурі області.

 

Нарадою зазначено, що незважаючи на вжиті заходи прокурорського реагування вказане питання залишається проблемним. Зокрема, перевірки засвідчили наявність ряду недоліків у роботі органів внутрішніх справ на вказаному напрямі. Найпоширенішими серед них є недотримання строків адміністративного затримання громадян, складання протоколів про адмінзатримання з порушенням законодавства та з умисним нарощуванням їх кількісних показників.
Окрім того, учасники наради обговорили проблему невиконання посадовими особами органами внутрішніх справ рішень судів про адмінарешти.
На усунення існуючих порушень законодавства нарадою розроблено ряд практичних заходів.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool